Notícies. Muntanya i aventura.
DESCENS DE BARRANCS
06/06/2005
Gorgs 2005. Èxit de participació a la II Trobada Internacional de Descens de Barrancs de la FEEC

Coll de Nargó (Alt Urgell) va ser durant els dies 28 i 29 de maig el punt de trobada de 150 persones vingudes de tot Espanya i altres punts d'Europa com ara Andorra, França, Itàlia, Austràlia o Bèlgica per tal de participar a GORGS 2005, la II Trobada Internacional de Descens de Barrancs, organitzada pel Comitè de Descens de Barrancs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

 

Durant tot el cap de setmana, els participants van poder experimentar la possibilitat de realitzar els descensos de barrancs més interessants d'aquesta zona de Lleida. Alhora els amants d'aquesta disciplina van poder gaudir de projeccions i xerrades relacionades amb el descens de barrancs, una activitat que cada vegada té més adeptes arreu del món.  

 

La trobada també va servir perquè representants de la FFME (Féderation Française de Montagne et Escalade), la FCE (Federació Catalana d’Espeleologia) i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya es reunissin per tractar diversos temes com ara cotació, reequipament o intercanvis docents.

 

GORGS 2005 ha estat la trobada internacional més important de descens de barrancs del sud d’Europa i la pròpia intenció de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya mitjançant el Comitè de Descens de Barrancs és que es vagi consolidant poc a poc, amb l’ajut i la participació de la gent, fent d'aquesta activitat una modalitat seriosa, tècnica i segura.

 

De fet, la FEEC ja s’està treballant en GORGS 2006 i en la seva nova ubicació.

SavePrintEnviar

Per posar-se en contacte amb nosaltres podeu enviar

un e-mail a: info@esportcatala.com

Informació ©Copyright 2001-2004, Esportcatala.com

Creat per ©Copyright 2003, 333Art.com