INICI


ELS VINCLES DE QUALITAT EN CATALÀ

Selector de Directori
Accés Usuaris (en proves)
 
  Usuari    
  Clau    
   
  registrar-se  
 
Nou Vincle
Estadístiques


Nº Temàtiques 15
  Nº Vincles 363
  Nº Contactes 195
  Nº Desactivats 18
  Nº Candidatures 147
  Nº Descartats 56
 

5 Pròximes Candidatures
 
  Ribera On Line
Temàtics
Intercanvis
La Comunitat
TOTempreses
 
 
Allotjament Web
Contacte
El Temps 
NOTÍCIA DESTACADA
 
 Gorgs 2005. Èxit de participació a la II Trobada Internacional de Descens de Barrancs de la FEEC
 06/06/2005
 
  Coll de Nargó (Alt Urgell) va ser durant els dies 28 i 29 de maig el punt de trobada de 150 persones vingudes de tot Espanya i altres punts d'Europa com ara Andorra, França, Itàlia, Austràlia o Bèlgica per tal de participar a GORGS 2005, la II Trobada Internacional de Descens de Barrancs, organitzada pel Comitè de Descens de Barrancs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).  
 
Durant tot el cap de setmana, els participants van poder experimentar la possibilitat de realitzar els descensos de barrancs més interessants d'aquesta zona de Lleida. Alhora els amants d'aquesta disciplina van poder gaudir de projeccions i xerrades relacionades amb el descens de barrancs, una activitat que cada vegada té més adeptes arreu del món.

La trobada també va servir perquè representants de la FFME (Féderation Française de Montagne et Escalade), la FCE (Federació Catalana d’Espeleologia) i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya es reunissin per tractar diversos temes com ara cotació, reequipament o intercanvis docents.

GORGS 2005 ha estat la trobada internacional més important de descens de barrancs del sud d’Europa i la pròpia intenció de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya mitjançant el Comitè de Descens de Barrancs és que es vagi consolidant poc a poc, amb l’ajut i la participació de la gent, fent d'aquesta activitat una modalitat seriosa, tècnica i segura.

De fet, la FEEC ja s’està treballant en GORGS 2006 i en la seva nova ubicació.
 
  Font: FEEC  
NOTÍCIES I NOVETATS
 
 Conferència contra la tortura a càrrec d’Enric Masllorens
 21/06/2005
 
  El proper dilluns, 27 de juny, a les 10.30 hores, tindrà lloc una conferència contra la tortura a càrrec d’Enric Masllorens, president d’Unescocat – Centre UNESCO de Catalunya, titulada “La UNESCO, un marc internacional per als drets humans (accions contra la tortura)”. La conferència tindrà lloc a la Facultat de Ciències de la Comunicació de Blanquerna, en el marc de la Universitat d’Estiu de la Universitat Ramon Llull.  
  Font: Unescocat  
  Més Info  
 
  El Museu de Mataró acull una mostra sobre "Navegants i comerciants de la Meditarènia"
 21/06/2005
 
  El Museu de Mataró acollirà a partir del proper dimecres 22 de juny l'exposició "Navegants i comerciants", englobada dins el projecte "Mediterrània: el patrimoni marítim com a vehicle de comunicació de les cultures". Aquesta mostra gira en torn dels protagonistes que la mar Mediterrània ha tingut al llarg de la història, com ara guerrers, comerciants, naviliers i corsaris, i dels motius que han impulsat aquests personatges, des de sempre, a solcar la nostra mar.  
  Font: Diari Mataró  
  Més Info  
 
 L'Agència de Qualitat d'Internet lliura els primers premis a la xarxa
 21/06/2005
 
 

L'Agència de Qualitat d'Internet (IQUA), amb seu a Barcelona, lliura avui el primer Premi IQUA a la qualitat, en un acte en què participaran el president de l'IQUA i president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Francesc Codina, i l'expert Amadeu Abril.El premi que es concedeix a les pàgines d'empreses i de particulars consisteix en 6.000 euros, i el que distingeix les webs de l'administració pública consisteix en un diploma.
 
  Font: Vilaweb  
  Més Info  
 
 El vincle Dossier Digital desactivat
 20/06/2005
 
  Degut a la desactualització de continguts, i després d'haver esperat un temps prudencial, s'ha desactivat el vincle Dossier Digital.  
  Font: Redacció Fes-Ho-Cat  
  Més Info  
 
 El vincle Demos Web desactivat
 20/06/2005
 
  Degut a la desactualització de continguts, i després d'haver esperat un temps prudencial, s'ha desactivat el vincle Demos Web.  
  Font: Redacció Fes-Ho-Cat  
  Més Info  
  Segells   Col·laboradors  
     
Cerca a Internet


 

 

Notícies Anteriors

  20/06/2005
20.000 empreses catalanes a internet
 
  20/06/2005
El Museu d'Arqueologia de Catalunya vol una seu a Lleida
 
  20/06/2005
Tàrrega tindrà una fundació dedicada a Manuel de Pedrolo
 
  20/06/2005
Sirenes a la Ciutadella
 
  18/06/2005
Congrés de periodisme digital organitzat per Vilaweb.
 
  18/06/2005
Avui fa 19 anys de la mor de "Pere Quart".
 
  17/06/2005
La Juve, rival de luxe per al Gamper
 
  17/06/2005
Nits de Música a la Fundació Joan Miró .
 
  17/06/2005
Un llibre reuneix 24 poemes inèdits de Guillem d'Efak.
 
  16/06/2005
S'otorga la primera beca "Floquet de neu"
 
 
Campanyes